Sommer og ferie! 

☀️⛱
Vi holder ferie i august - i uge 32+33+34 (3/8- 25/8), hvor vi har helt lukket!

Så skal du bruge rosetter i ugerne 32 - 35, så skal vi have din ordre senest 15/7

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

NYHED!! Minde ornamenter - hund

6, Enkeltsidet

29,00 kr.

Personligt, enkelt og flot minde ornament med 3D effekt.

Fås i en eller 2 træsorter, 2 størrelser som dobbeltsidet. Nummer 5 kan isættes dit billede (kun i stor version).
Vælg selv træsort og få din egen tekst på.

Vi fremsender altid korrektur, inden vi skærer og sender produktet.

 Alle produkter efter ordre på vores eget værksted. Vi skærer dem med en Laser og derfor kan der hænge en lidt brændt lugt ved dem et stykke tid, men det forsvinder efterhånden. Skæringen kan også efterlade lidt "brændte" mærker.

Træ er et levende materiale, hvilket kan give afvigelser i farve ligesom din skærm kan vise farven lidt anderles end de vil fremstå i dagslys.

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

OBS! 

 Alle produkter laves efter ordre på vores eget værksted. Vi skærer dem med en Laser og derfor kan der hænge en lidt brændt lugt ved dem et stykke tid, men det forsvinder efterhånden. Skæringen kan også efterlade lidt "brændte" mærker.

Træ er et levende materiale, hvilket kan give afvigelser i farve ligesom din skærm kan vise farven lidt anderles end de vil fremstå i dagslys.

Ved gravering eller tryk på produkter, kopierer vi jeres tekst direkte og har derfor ikke noget ansvar for eventuelle stavefejl mm.
Ved brug af logo er det kundens eget ansvar at have rettigheder til brug. Vi kan ikke gøres ansvarlige for uretmæssig brug af logo eller varemærke, ved tryk/graveringen på ordrer fra vores kunder.