Rosetter og præmiebånd minder os om gode stunder og resultater

Thehøj Guldtryk & Rosetter har håndlavet rosetter siden 1969, og er kendt for den høje kvalitet og den gode service - det forpligter.

Hos Thehøj fremstiller vi rosetterne fra bunden på vores eget værksted, og derfor kan du få dem lige som du vil have dem.

Vi laver også præmiebånd, vimpler, menubånd, bordkort og meget andet. Her på hjemmesiden kan du blive inspireret til præmier til dit næste arrangement eller se hvordan du kan give borddækningen til forårets konfirmationer et ekstra pift.

I 2019 overtog jeg, Bettina Vestergaard, Thehøj Guldtryk & Rosetter. 

Jeg har bevæget mig i heste- og hundeverdenen i mange år og er stadigt aktiv rytter (islændere), hvor jeg har 5 heste fordelt i alderen 3 - 27 år. Desuden træner jeg stadigt lidt hund og er uddannet Nose Work Instruktør. Jeg har selv 2 skønne hunde af racen Australsk Kelpie.

Jeg er aktiv i den lokale islænderforening, hvor jeg er formand og arrangerer stævner. Så jeg ved derfor, hvilken forskel det kan gøre for deltagerne, at de kan vinde en flotte rosetter. 

Thehøj er en traditionsrig virksomhed og det forpligter. Det er vigtigt for mig at føre disse traditioner og værdier videre.

Hver gang en af vores præmier uddeles, ved jeg at der er modtagere, der har gjort sig stor umage for at få den - så det er vigtigt vi gøre os umage med at sikre at præmierne er flotte og en god kvalitet. Derfor sørger jeg for at kvalitetssikre alle produkter før de pakkes i kasser, og sendes ud til modtageren.

Jeg er altid klar til en snak om hvilke rosetter- og præmiebånd, der kan løfte dit arrangement, så tøv endelig ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker.

Med venlig hilsen

Bettina Vestergaard