Fortrydelse og reklamation

Fortrydelse af køb:

Ved standard varer gives 14 dages fortrydelses- & returret.
For specialfremstillede varer bortfalder førnævnte fortrydelses- & returret. Ved specialfremstillede varer forstås produkter der er fremstillet efter jeres ønsker, altså med påtrykt tekst/logo i knap og/eller på bånd. 
Ved accept af ordrebekræftelse, godkender I at ordren sættes i produktion og at købet derfor er endeligt.

Reklamation:
Når I handler med Thehøj Guldtryk & Rosetter ApS er der selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at I enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Der skal reklameres inden rimelig tid efter at I har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved reklamation returneres varen til os og såfremt der er tale om en reel reklamation, der hidrører fejl fra vores side, så refunderer vi jeres fragtudgifter for returneringen, ligesom vi afholder fragtudgiften hvis varen skal sendes til jer igen.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage. Vi kan ikke refundere varer, der ikke har været forsvarligt indpakket ved forsendelse. 
Vi modtager ikke varer der er sendt uden forudgående aftale, til pakkeshops eller pr. efterkrav.


Thehøj Guldtryk & Rosetter ApS
Skrejrupvej 10, 8410 Rønde
Tlf: 98854439
Email: info@thehoj.dk